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sabato 19 maggio 2012

Bilute din branza de capra umplute cu miere si pateu de masline-Sfere di caprino ripiene con miele e patè di olive taggiasche


Sotto la ricetta in italiano.



Postez rapid o "reteta" .
Le-am vazut de cumparat "de'a gata" si ca de obicei am furat ideea din zbor:

branza cremoasa de capra(caprino)



miere
amidon
pateu de masline
Pentru umplutura de miere, am incalzit doua linguri de miere, suficient cat sa o fluidizeze.Am luat de pe foc si am adaugat 1 lingurita rasa de amidon.Am amestecat bine si am lasat la racit.
Am obtinut o miere mai groasa, mai densa:

Imagine atasata

Am taiat felii branza, am apasat usor cu degetul in mijloc, mierea ingrosata am pus-o in Decopen-ul meu(sau o punga cu coltul taiat).

Imagine atasata

Am incercat sa inchid biluta asa, dar n-a mers, asa ca peste fiecare cuib am "aplicat" o alta feliuta de branza.Am sigilat si am format in sfarsit bilutele.



Le-am dat repede la frigider.
La fel am procedat si cu pateul de masline.

Imagine atasata


Sfere di caprino ripiene con miele e patè di olive taggiasche

Niente di più semplice.Ho visto queste sfere al negozio sotto casa e ho preso l'idea al volo.

Ho riscaldato leggermente 2 cucchiai di miele.Ho aggiunto un cucchiaino raso di amido per farlo addensare.
Lasciate un po raffreddare.Tagliate il caprino a fettine, formate un piccolo nido con il dito e con l'aiuto di un piccolo sac a posche(o busta di plastica) versate un po di miele o patè di olive.Io ho usato il utilissimo Decopen.
Chiudete il nido con un altra fettina, sigillate e formate le sfere.
Mettete le sfere nel frigo o per qualche minuto nel freezer se avete fretta.



Imagine atasata  

29 commenti:

  1. Eu le fac sigur, dar tre' sa stea la coada ca mai am alte retete de-ale tale in plan.

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  2. Eu astept cuminte.Duminica placuta Any!

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  3. Ce reteta interesanta, dar te acapareaza de cum o citesti:)!!!!Super!

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    1. Multumesc Maria, e o idee simpla dar gustoasa!

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  4. Excelenta idee, mi-o notez si eu tot asa de repede.

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    1. Irina, ideeile astea simple se agata de noi si nu mai ai scapare pana nu le faci!

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  5. Reteta asta este cu adevarat ... cool! Foarte interesanta!

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    1. Ma bucur ca-ti place ideea(care nu-i a mea) cool-a!

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  6. Cred ca sunt o bunatate,arata foarte bine.Pup!

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    1. DiaMar, bune rau.Cu miere am mai mancat dar combinatia pateu de masline-branza de capra e dementiala in simplitatea ei!

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  7. Mamma mia ,iar ai combinat ceva delicios .
    Toate gusturile care imi plac mie .
    Nici nu stiu care mi-ar placea mai mult .
    Servesc din ambele ,amandoua . :))

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    1. Nici eu nu as spune ca mierea e mai buna decat pateul de masline.Manu sigur le-a preferat pe ultimele.

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  8. Me encantó ingeniosa receta es una exquisitez ,abrazos y abrazos.

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  9. Sono sfiziosissime per un aperitivo, che bella idea!!!!

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    1. Grazie Marina, era una ideucia che a me e piaciuta, quindi subito copiata!

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    2. Questo commento è stato eliminato dall'autore.

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  10. Un aperitiv interesant si foarte aratos !!! Imi place !!! ;)

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  11. Interesanta reteta !nici eu nu stiu pe care s-o aleg, asa ca as face ca tine,din amandoua!

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  12. Ce idee interesanta!!! Cu siguranta " de faacut" ;). Felicitari, ai un blog reusit.

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    1. Multumesc Diana, e o idee buna de pus in aplicare cand ai musafiri, dar nu numai.

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  13. Suuuper! Ai folosit brînza de capra din rulou/rulada mica?
    Tre sa fac si eu!

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    1. Maya, aia, aia.Aici o gasesc sub numele de caprino, are o consistenta cremoasa, tartinabila.

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  14. S-a consemnat si la mine reteta, am branza , dar nu de capra, ca le faceam chiar maine dimineata!

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  15. è una ricetta molto sfiziosa

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  16. Înca nu am ajuns sa le fac, dar le fac! Merci!

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