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mercoledì 2 giugno 2010

Caracatita in suc de rosii-Polpo in umido


Reteta am gasit-o aici. Si cum am gatit caracatita in toate felurile, dar nu cu rosii proaspete, am pregatit-o  in felul urmator:

Eu am avut trei pui de caracatita, cantareau cam 700 de grame in total.Intr-o tigaie incapatoare am pus un catel de usturoi,  cu 3-4 linguri de ulei de masline extra.Dupa 3 minute am adaugat caracatita si am calit usor intorcand-o pe toate partiile.Am adaugat rosiile cherry taiate in doua(am avut cam jumatate de kil).Am adaugat o frunza de dafin uscata si am acoperit.Am lasat la foc mic aproximativ 40 de minute.Nu e nevoie de sare.



In italiano prego.

Io ho avuto tre polpetti piccoli, 700 grami in tutto.In una padella far rosolare lo spicchio d'aglio, unire i polpetti e far rosolare dolcemente.Aggiungere 500 gr di pomodorini tagliati a metà.Aggiungere solo una foglia di alloro e niente sale.Coprire e lasciar cuocere per 40 minuti.

2 commenti:

  1. adoro il polipo....e il tuo sembra veramente ottimo....baci stefy

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  2. Grazie Stefy, piace molto anche a me!In tutti modi e in tutte le salse!

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