Cerca nel blog

Caricamento in corso...

giovedì 18 febbraio 2010

Chifle cu branza bulgarasi

Reteta o am de aici: http://www.lacucinadimarble.it/rec.php?cat=10

Si pentru ca imi plac aluaturile care contin  lactate si derivate, am pornit la lucru.

Ingrediente:
200 gr branzica(branzica e acea cu bulgarasi, cottage cheese, fiocchi di latte).

12 gr drojdie proaspata
100 ml apa calda
2 linguri zahar
1 ou
1 lingurita rasa de sare
300-330 gr faina





Branzica(de preferabil la temperatura camerei), oul, apa si drojdia cu zahar se amesteca bine cu o lingura
 

Adaugam faina treptat , framantam pana bulgarasii de la branza se topesc in aluat.





Am lasat la crescut pana si-a dublat volumul.Dupa care pe masa infainata , am facut aluatul  sul, si l-am taiat bucati din care am format chifle.





Am uns chiflele cu galbenus de ou (la temperatura camerei) si le-am copt 15 minute la 180 de grade cu o baie initiala de aburi (am stropit peretii cuptorului cu apa si am inchis repede).



Niste chifle moi si pufoase cum nu am mai vazut.


Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...